Najnovšie recenzie zo sekcie Menštruačné tampóny
- skvelá cena
skvelá cena, celkom rýchle dodanie, tovar prišiel v celku - nepoškodený, objednávam si určite aj nabudúce
spokojnosť
- zatial nič
odporúčam
- probiotický efekt
- vysoká cena
Používam ich radšej ako obyčajné tampóny kvôli prob.efektu, ale ich cena je pomerne vysoká.
- ma úplne vyhovujú podľa mňa super a za super cenu.
- žiadne
Kupujem si tieto tampony už dlhšie a nemôžem si ich vynachváliť promo sú naj
- tehotna zena sa nemusi bat infekcie, ked ide do bazena
- dost vysoka cena, kedze je to jediny produkt svojho druhu na trhu
produkt odporucam, ak sa chcete aj v tehotenstve kupat
JoyDivision Soft-Tampons Normal 1 ks
Pridané: 13. júla 2015
(naposledy upravené 13. júla 2015)
Zakúpený v Kupsikondom.sk
- Tieto tampony su vyborne v tom, ze o nich ani neviete a pocas menstruacie s nimi mozete robit uplne vsetko.
- Kedze tieto tampony nemaju ziadnu snurku, je trosku narocnejsie ich vyberanie, ale da sa to naucit a zvladnut :). Prvykrat som mala z toho trosku stres, ale teraz je to uz v pohode.
Je to vyborny produkt, je ovela vhodnejsi pri sporte, ako klasicke tampony a da sa vyuzit aj na intimne chvile pocas Vasich dni, ak to uz neviete vydrzat :)
Masmi Regular Tampóny z organickej bavlny 18 ks
Pridané: 22. apríla 2015
(naposledy upravené 22. apríla 2015)
Zakúpený v biocesta.sk
- perfektné
- drahšie v porovnaní s tými, ktoré sa dajú zakúpiť v obyčajnej drogérii či supermarkete
odporúčam
- cena veľmi vysoká
Veľmi dobré recenzie má tento produkt pri ťažkostiach s vaginálnym PH.
Kotex tampony Ultra Sorb Super 32 ks
Pridané: 14. februára 2015
(naposledy upravené 18. februára 2015)
Zakúpený v InterStore.sk
Velmi dobre tampony, lepsie ako konkurencna najznamejsia znacka na slovenskom trhu, nepretekaju a vydrzia pomerne dlho. Som s nimi velmi spokojna.
- vydrzia
U týchto tamponov som nepochopila pouzitie "krideliek", kedze si myslim ze nesluzia na nic. Je to v podstate vytrcajuci povrch silk touch, kt. sluzi na lepsie zavadzanie. Ako celkove zhodnotenie podla mna je take, ze tieto NOCNE tampony su len o trosku vacsie nez povodna denna velkost, a preto aj vydrzia dlhsie a nepretecu. Ale aj tak O.B tampony su pre mna najlepsie na svete. Mam ich velmi rada, aj ked su drahsie, pripadne vyhladavam zlavy. Odporucam :) su neporovnatelne s inymi tamponami, I ked niekedy uprednostnim aj ine kvoli cene :/ :)
- Žiadne
- Každý jeden tampón, čo som použila v noci, mi pretiekol jedna radosť a na to mu stačila hodina-dve.
Strašne som z týchto tampónov sklamaná, čakala som teda oveľa viac od nich. Používam OB často a nemala som s nimi nikdy problém, že by pretiekli, ale toto ma teda fakt dostalo.
- klasické značky tampónov dostupné v drogériách nemôžem používať, nakoľko sa po ich aplikácií cítim veľmi zle, závrate, bolesť hlavy, slabosť. Tieto tampóny používam bez akýchkoľvek ťažkostí
tento produkt nie je bielený chlórom a je z prírodných materiálov a rozdiel je obrovský, keďže bežne dostupné v obchodoch nemôžem používať a tieto sú úplne bez problémov
Dajú sa zohnať len v niektorých kamenných obchodoch, čo je hlavný dôvod prečo ich nakupujem cez internet. V porovnaní s inými tampónmi sa mi jednoznačne zdajú hygienickejšie.
Tampax Compak Economy Regular tampóny 16 ks
Pridané: 31. marca 2012
(naposledy upravené 31. marca 2012)
Zakúpený v MojaLekáreň.sk
- pohodlný produkt